Country, Folk & Blues Natečaj 2019

Na izboru CFB Natečaja 2019 se bo predstavilo pet izvajalcev - finalistov, vsak od njih nam bo svojo glasbo predstavil v pol urnem nastopu. Zmagovalec po izboru strokovne komisije bo nastopal na končnem dogodku celoletnih CFB dogajanj - COUNTRY, FOLK & BLUES KOZOL'CU 2019, ki se bo odvil 31. oktobra v kozolcu na Poljani! Podelili bomo tudi nagrado publike, saj boste lahko poleg strokovne komisije tudi vi izbirali svojega favorita!

Nastopajoči:
- ViaEntropia
- Boštjan Imenšek
- Matthias & Robert
- Martin Krauser
- Moonshine Alko

Poletni koncert: »KOROŠKI SIMFONIKI«

>> KOROŠKI SIMFONIKI so orkester, ki združuje vse učence, dijake, študente, učitelje, profesorje, ljubitelje … ki delujejo doma in na avstrijskem Koroškem. Želja po igranju v orkestru je pripeljala veliko novih članov že dve leti nazaj in prvotni Simfonični orkester Glasbene šole Ravne na Koroškem je prerasel v skoraj 70-članski orkester, sedaj pod imenom »Koroški simfoniki«. Idejni vodja sedanjega orkestra »Koroški simfoniki« je Glasbena šola Ravne na Koroškem in dirigent prof. Đorđe Berak.

V primeru slabega vremena se dogodek prestavi v Športno dvorano OŠ Prežihovega Voranca

Mi2 & Farty Animals Open Air

21.6. na Prešin open air prihajajo legende slovenske rock scene.
Mi2 so slovenska rock skupina, katere začetki segajo v leto 1995. Skupino sestavlja pet članov, ki prihajajo iz Rogatca. Črtica, Pojdi z menoj v toplice, Čista jeba, Zbudi me za 1. maj, Sladka kot med in Samo tebe te imam so čisto dovolj, da se nam pridružite na legendarnem open air dogodku.

Za ogrevanje, za "vmes" in za after bodo poskrbeli vedno fenomenalni člani zasedbe FARTY ANIMALS.
EARLY BIRD vstopnice bodo na vpljo že naslednji teden, prav tako vse ostale informacije o dogodku, zato nas spremljajte na naši fb strani.
#četenimanjkaš

LETNI KONCERT PIHALNEGA ORKESTRA ŽELEZARJEV RAVNE /
SWING & RAP

Pihalni orkester železarjev Ravne bo koncertno sezono 2018/19 v Grajskem parku zaključil z zvoki swinga in rapa. Slišali boste nostalgične zvoke Benny Goodmana, Louis Armstronga in drugih. Orkestru se bo pridružil tudi odličen koroški raper Samo Sam, ki bo »zarapal« nekaj svojih odličnih rim in vas, upamo ob lepem vremenu ponesel v poletje.